מתכננים על האש ביום העצמאות?
הכנתי לכם כמה טיפים איך לעשות אותו בריא יותר עבור כל המשפחה...
הימנעו מבשר מעובד כמו המבורגר מוכן, נקניקיות, קבבים מעובדים ולכו על קבב ביתי עבודת יד מבשר בקר רז כמו צוואר, כתף טחון או חלק לא שומני אחר בתוספת של המון בצל קצוץ דק , תבלו בפלפל ומעט מלח
הניחו על המנגל כמה ירקות מובחרים כמו גמבה אדומה, עגבנייה, בצל , פטריות.. כשהם קלויים על הגחלים הטעם שלהם משגע במקום פיתות העדיפו לסדר לכם צלחת עם שיפוד פרגית/ שישליק בתוספת של מבחר סלטים טריים, לא מטוגנים וללא תוספת רטבים או מיונז
ותרו על השתייה המתוקה , אפשר במקום: סודה, תה קר עם צמחי תבלין כמו נענע , תה פירות קר בקנקן, לואיזה, לימונית , מים קרים עם נענע ולימון או גביע יין אדום ליד הבשר
כנפיים זה אחד הטעימים! כדאי להסיר את העור לפני האכילה
ואם אתם כבר ממנגלים בטבע.. במקום להמשיך לשבת ולטחון שאריות של הילדים... רוצו אחריהם קצת ביער! רווח נקי שלכם (בשריפת קלוריות) ושלהם (בזמן איכות עם ההורים)
Commenti